Com podem treure el màxim profit als nostres e-mails?

L’e-mail màrqueting és una eina molt positiva pel màrqueting, és una acció que amb molt poca inversió podem aconseguir grans resultats, però sabem realment com crear un email exitós? Hi ha alguns factors a tenir en compte i avui us els volem revelar!

making off cartell calçotada popular Igualada 2020

En primer lloc, ens preguntarem: ¿Què volem aconseguir?

En aquest cas, és molt important definir uns objectius específics, és a dir, tenir molt clar a on volem arribar. Així doncs, el segon pas consisteix a establir una bona estratègia per complir els objectius plantejats anteriorment. I per últim, és moment d’elegir quin tipus de contingut aportarà més valor als nostres subscriptors. Per exemple, Ens decantarem per contingut de l’estil divulgatiu, promocional o posarem el focus a les ofertes exclusives?

Seguidament, ens preguntarem: ¿A qui ens dirigirem? Els subscriptors han de ser la nostra prioritat de manera que l’empatia cap a ells és molt valuosa oferir una comunicació empàtica ens aportarà resultats satisfactoris perquè demostrarem que no només ens importen els seus interessos sinó també com se senten ells en rebre els nostres correus. La creació d’una bona base de dades és fonamental, ja que serà la llista de contactes als quals ens dirigirem al moment d’enviar el mail. És molt important tenir aquesta llista actualitzada i sempre hem de tenir la confirmació per part del receptor, a més de respectar les normatives nacionals i europees (GDPR). Ara bé, si encara volem tenir més èxit, és essencial personalitzar els mails perquè així el receptor se senti únic. I si a més es vol ser constant, però sense ser invasius, la millor freqüència és entre dues i tres vegades al mes. Amb aquesta freqüència el receptor estarà informat i acceptarà el contingut de manera agradable.

I per finalitzar, destaquem la importància de fer una bona anàlisi després de cada campanya, és a dir, cal fer un seguiment de les diferents mètriques que ofereixen les eines amb les quals enviem un mail. Les mètriques que hem de tenir present són les següents: la tassa d’entrega, d’obertura, de clicks, de donar-se baixa i tassa de mails que van directes al spam. A través d’aquests resultats podrem traçar una nova estratègia cara un futur pròxim.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!