Cartells Campanya Publicitaria per l'Escola de Música Igualada penjats a la paret
Cartells per a Campanya Publicitaria per l'Escola de Musica Igualada penjats a la paret

Escola Municipal de Música d’Igualada

Campanya per l’Escola Municipal de Música d’Igualada amb motiu del període d’inscripcions. Una institució arrelada a la ciutat i a la comarca des de la seva obertura el 1994. Un centre accessible i obert a qualsevol ciutadà atret per la música.

Client: Escola Municipal de Música d’Igualada

Serveis: Campanya publicitària Cartelleria Social Media

Data: 2020

Mans taronges per a cant Campanya de Escola de musica Igualada

El contingut informatiu es transforma en una repetició tipogràfica que recorda a una partitura, es distorsiona i deforma intentant plasmar l’efecte de la música sobre aquesta, fent tangible el que és intangible. El missatge parla amb imperatiu, dirigint-se directament al receptor, sense embuts. I li suggereix que a l’Escola de música podrà iniciar o millorar les seves aptituds musicals de la millor manera, sense retòriques ni passos previs, un missatge fresc i directe.

Per a la campanya per l’Escola Municipal de Música d’Igualada vam proposar la creació d’una imatge que donés un aire més fresc i actual a l’escola, intentant defugir de les connotacions més clàssiques i poc atractives que a vegades es tenen de la música o una escola-conservatori. Materialitzem aquesta proposta amb una sèrie de cartells que busquen un impacte visual, i que interpel·len directament al públic, sobretot al ciutadà que es desplaça per la ciutat sigui caminant, o amb cotxe. La campanya estava molt pensada per causar impacte al carrer, amb colors estridents i cartells repetitius i de gran format.

Mans vermelles per a guitarra Campanya de Escola de musica Igualada

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!