Excuses o Separes
Excuses o Separes

Excuses o Separes?

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental gestiona tots els assumptes referents als residus que es generen en aquesta comarca, fent obres d’infraestructura bàsica dels residus com és la planta de compostatge i la de biometanització, el suport a les polítiques municipals de recollida selectiva, etc.

Client: Ambiens Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

Serveis: Campanya publicitària Disseny web

Data: 2019

Excuses o Separes

Excuses o Separes

Avui en dia cal un posicionament clar en vers el reciclatge, una emergència global que requereix una actuació immediata i conseqüent. Per això es presenta una campanya publicitària directa i on es mostren aquelles repercussions que pot tenir una mala gestió dels residus, es fa rumiar sobre la nostra pròpia forma d’actuar, i s’anima a canviar els hàbits mitjançant el convenciment propi o continuar igual de bé en els casos que ja s’hi fa una actuació correcta.

I tu, Excuses o Separes?

Excuses o Separes

Excuses o Separes

Excuses o Separes

Excuses o Separes

Una campanya que va inundar tota la comarca del Vallès Occidental, arribant a tots els públics objectius i fent visible la problemàtica en el nostre dia a dia.

Excuses o Separes

La participació dels propis habitants de la zona com a “influencers” casolans ajuden a crear un diàleg més empàtic i proper, que alhora es tradueix en una millor recepció del missatge.

Excuses o Separes
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!