Casa del Tio portada mobil

Casa del Tio portada

Festa del Tió 2020

L’associació La Casa del Tió d’Argençola té l’objectiu de vincular inequívocament Argençola a la tradició del Tió, amb la finalitat que el poble sigui reconegut com “el centre neuràlgic del Tió dels Països Catalans” i aconseguir mitjançant la implicació popular, que la Casa del Tió sigui un referent cultural i socioeconòmic en el futur.

Client: Ajutnament d’Argençola La Casa del Tió

Serveis: Xarxes Socials

Data: 2020

Festa del Tio carrussel instagram covid
Casa del Tio carrussel Instagram Alimentació

Aquest 2020 la festa de Tió d’Argençola hauria celebrat la seva 10a edició, però la situació derivada de la COVID-19 va obligar a modificar aquesta i moltes d’altres festes. Per aquest motiu vam traslladar al món digital tots els coneixements acumulats al llarg dels anys pels membres del CET (Centre d’Estudis Tionils) sobre l’increïble món dels tions. El repte va ser fer unes xarxes socials dirigides a un públic infantil, però tenint com a intermediari la figura dels adults, que serien els que mitjançant els seus dispositius haurien d’explicar als més petits els escrits com si es tractés d’un conte, o fer-los partícips dels diferents jocs interactius que presentaven durant la campanya.

Tot i ser tradicions antagòniques, només el temps dirà si Clariana acabarà esdevenint per al Tió el que Rovaniemi per al Pare Noel.

Festa del Tio jocs instagram Troncs

Festa del Tio joc 8 diferències

Festa del Tio joc tions

Casa del Tio carrussel Instagram Casa

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!