La Lenta
La Lenta

La Lenta

La Lenta és una cervesera artesana d’Igualada, però des d’un principi tenien clar que volien destacar i no limitar-se a les fires de cervesa artesana i les botigues especialitzades. Amb aquesta premisa vam començar a treballar en la seva identitat corporativa com a marca, i a la vegada (i encara que sembli contradictori) els vam convèncer de dotar cadascuna de les seves noves creacions d’una forta personalitat a mesura que anessin sortint, mantenint la part corporativa només en el dorsal de l’etiqueta.

Client: La Lenta

Serveis: Branding Disseny de producte Fotografia

Data: Des de 2015

La Lenta

La Lenta: Optimista-Pesimista

“Una cervesa artesana amb dos noms: optimista o pessimista, tot és qüestió d’actitud.

Sigui com sigui, aquesta american pale ale no et deixarà indiferent. …i tu, com la beus?”

Un disseny elegant i que es pot llegir de dues maneres segons com tinguis el dia, un tema de conversació perfecte al bar o al supermercat i una bona excusa per a que parlin d’aquesta cervesa.

La Lenta

La Lenta

La Lenta: Golden Koeman

“Deixa refredar aquesta cervesa 111 minuts, obre-la i disposa’t a gaudir dels seus sabors afruitats tropicals, sensacions cítriques i reminiscències a gespa acabada de tallar. La toquen els llúpols, la paren les maltes, i la deixen immòbil, preparada pel canyardo de sabors i aromes que envairan tots els teus sentits. Sortiu i disfruteu d’aquesta cervesa, daurada, perfecta per acompanyar tots aquells moments que recordareu d’aquí a 25 anys.”

Un joc de paraules amb aquesta cervesa golden ens va permetre retre homenatge al gol de Ronald Koeman a Wembley en el seu 25è aniversari… un disseny subtil i velat que va col·locar aquesta cervesa en moltes notícies de diaris esportius d’arreu del món.

La Lenta: Bandar-Log

“The animal side. Som grans. Som lliures. Som meravellosos. Som la gent més meravellosa de la selva. I ha de se cert perquè així ho diem tots.

I ara, com que ens escoltes per primera vegada i pots transmetre el que diem al Poble de la Selva, perquè es fixi en nosaltres en un futur, t’explicarem tot el necessari sobre les nostres excel·lentíssimes cerveses. Com aquesta Brown IPA. Els seus llúpols a punta pala et donaran aromes i sabors florals, especiats i cítrics i, quan t’hagis acomodat, apareixeran les maltes amb els seus tocs a xocolata, caramel i toffee. Olora i tasta la selva, mira i regusta la ciutat. És cert, tots ho diem.”

Els bandar-log (homes mico) de la novel·la El llibre de la selva de Rudyard Kipling van donar el nom a aquesta cervesa Indian Pale Ale.

Benvingut al costat més animal de les cerveses artesanes!

La Lenta

La Lenta: Ultra Thrash

“Cervesa artesana fresca i natural, sense filtrar ni pasteuritzar. Elaborada amb els millor ingredients, creada desde la passió per la música i l’amistat, a la profunditat de la Conca d’Òdena. Reuneix als teus col·legues, pilla una ampolla i entra al psycho pit de Crisix”

La col·laboració entre La Lenta i el grup de la conca Crisix ens van brindar l’oportunitat de posar la imatge a aquesta cervesa. Una cervesa ben heavy però apta per a tots els públics, adaptant la mascota del grup a un estil dels adhesius skaters dels 90.

La Lenta

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!